Intern begeleider: Marianne de Jongh

Dag! Ik ben Marianne de Jongh, géén juf van een groep maar de intern begeleider. Samen met alle leerkrachten op de Da Costaschool probeer ik de kinderen goed te volgen gedurende de tijd dat ze bij ons op school zijn. Volgen in de resultaten en kijken wat ervoor nodig is om die resultaten te verbeteren. Ik werk sinds december 2003 op de Da Costaschool en heb daarvoor jaren zelf voor allerlei groepen gestaan op zo’n 4 verschillende scholen en ook in verschillende groepen. Toen mijn dochter werd geboren, wilde ik graag dichter bij huis werken. Dat werd dus in Utrecht zelf, waar ik nu nog steeds woon. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de Da Costaschool. We zijn met elkaar steeds in voor nieuwe ontwikkelingen en werken heel goed samen.

Leerkrachtondersteuner kleuters: Zehra Tad

Ik ben Zehra Tad en werk als leerkrachtondersteuner in alle kleuterklassen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Onderwijsassistent kleuters: Rebecca Bekker

Ik ben Rebecca Bekker en ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag als onderwijsassistent in de verschillende kleutergroepen.

Onderwijsassistent groep 3: Nora El Ouezgani

Ik ben Nora El Ouezgani en ik werk als onderwijsassistent in groep 3. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Onderwijsassistent kleuters en groep 6, 7, 8: Anne-Lothe Ketelaar

Ik ben Anne-Lothe Ketelaar en ik werk 4 dagen per week als onderwijsassistent in diverse groepen. Op maandag ben ik in groep 8, op dinsdag in groep 6, op woensdag in de olifantengroep en op donderdag in groep 7.

Vrijwilliger in groep 4: Letty de Graaf

Ik ben Letty de Graaf en help 2 dagen per week als vrijwilliger in groep 4. Hiervoor ben ik jarenlang juf geweest bij de kleuters. Nu ik gepensioneerd ben, vind ik het leuk om als vrijwilliger te blijven werken op school. Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.

Vrijwilliger in groep 5 en 7: Lex

Ik ben juf Lex en help al een aantal jaar als vrijwilliger op de Da Costaschool. Dit schooljaar help ik op woensdag in groep 7 en op donderdag in groep 5.

Administratief medewerker: Karima Achahbar

Ik ben Karima Achahbar en werk als administratief medewerkster op de Da Costaschool. Ik doe de administratie van de school, zoals de leerlingenadministratie en ondersteun de directie bij andere klussen. Mijn werkdagen zijn maandagochtend en dinsdag.

Conciërge: Edwin Verheyen

Mijn naam is Edwin Verheyen. Nadat ik twee weken een stageplek had op een andere school, ben ik in mei 2013 gaan werken op de Da Costaschool als conciërge. Ik ben iedere dag aanwezig. Ik vind het leuk en afwisselend werk. Het zijn vaste taken en alles wat er tussendoor komt. Het leuke ervan is dat je veel contact maakt met ouders, leerkrachten en de leerlingen. Een schone en veilige school vind ik erg belangrijk. Hiervoor heb ik vele jaren in de schoonmaakbranche gewerkt o.a. bij Woningcorp, maar ook op scholen waar ik veel te maken had met huismeesters en conciërges. Zelf ben ik getrouwd en heb een thuiswonende zoon en een oudere dochter die op zichzelf woont. In mijn vrije tijd bezoek ik samen met mijn vrouw vaak kringloopwinkels, markten en rommelmarkten of sta er zelf wel eens een keer met een kraampje.