Is er een plek voor mijn kind op de Da Costaschool?

Er worden momenteel veel kinderen ingeschreven bij ons op school. Natuurlijk erg fijn dat ouders zo enthousiast zijn over onze school. Ouders van kinderen die geboren zijn in 2017 zijn van harte welkom voor een kennismakingsbijeenkomst. Zie hieronder hoe de aanmeldingsprocedure werkt.

Als uw kind in een later jaar geboren is, kan uw kind in principe geplaatst worden op onze school. Per leerling wordt specifiek gekeken of er een plekje op onze school mogelijk is. Het kan zijn dat er toch nog een groep ‘volloopt’ gedurende het jaar. U kunt hiervoor contact op nemen met de directrice Susan Wessels Boer, directie@dchu.nl

Broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten

Broertjes en zusjes van leerlingen die al op de Da Costaschool zitten, hebben voorrang bij plaatsing.

Hoe gaat de aanmeldingsprocedure in zijn werk?

Vooraanmelding 2-jarigen

Uw kind kan volgens de wet officieel aangemeld worden als het drie jaar is. Op onze school kunt u uw kind voor-aanmelden. Dit kan vanaf de leeftijd van 2 jaar. Wanneer uw kind rond de drie jaar is krijgt u van de school bericht of uw kind geplaatst kan worden. Wanneer uw kind geplaatst wordt, wordt de vooraanmelding een definitieve inschrijving. U krijgt hiervan uiteraard bericht van de school. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen wordt er geloot.

Data loting

Eind mei 2020 wordt er geloot voor de kinderen die geboren zijn tussen juli 2017 en eind december 2017. Zorg dus dat u uw kind op tijd aanmeldt!

Data kennismakingsbijeenkomst

Mocht u interesse hebben in onze school dan bent u van harte welkom op één van de kennismakingsbijeenkomsten. We laten u dan de school zien en vertellen meer over de visie en werkwijze van de school. Ook kunt u natuurlijk vragen stellen over de school! De bijeenkomst begint om 9.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. Voor komend schooljaar staan de volgende data gepland:

Kennismakingsbijeenkomsten (kinderen die in 2017 geboren zijn):

  • vrijdagochtend 8 mei 2020

Graag van tevoren aanmelden via administratie@dchu.nl.