Data kennismakingsbijeenkomsten

Mocht u interesse hebben in onze school dan bent u van harte welkom op één van de kennismakingsbijeenkomsten. We laten u dan de school zien en vertellen meer over de visie en werkwijze van de school. Ook kunt u natuurlijk vragen stellen over de school. De bijeenkomst begint om 9.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. Voor komend schooljaar staan de volgende data gepland:

Kennismakingsbijeenkomsten

  • Dinsdag 17 september 2024
  • Maandag 4 november 2024
  • Donderdag 12 december 2024
  • Maandag 27 januari 2025
  • Dinsdag 11 maart 2025
  • Donderdag 15 mei 2025
  • Maandag 30 juni 2025

Graag van tevoren aanmelden via administratie@dchu.nl

Hoe gaat de aanmeldingsprocedure in zijn werk?

Aanmelden van kinderen geboren na 1 oktober 2018 –  dit geldt ook voor broertjes en zusjes!

In het kwartaal dat uw kind drie jaar wordt dient u uw kind aan te melden via de website van de gemeente Utrecht:  https://naardebasisschool.utrecht.nl

Ook broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten moeten via deze website aangemeld worden.

De plaatsing gebeurt door de gemeente Utrecht. De beschikbare plaatsen worden op dezelfde manier verdeeld. Zo hebben alle kinderen in Utrecht evenveel kans om op een school naar keuze te komen.

Als er meer kinderen zich aanmelden dan dat er plaatsen zijn op school worden eerst de kinderen geplaatst die voorrang hebben. Zo hebben broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten voorrang. De regels voor voorrang vindt u op de website https://naardebasisschool.utrecht.nl

 

Aanmelden van kinderen ouder dan 4 jaar (zij instroom):

 Als u uw kind wilt aanmelden op onze school kunt u een mail sturen naar directie@dchu.nl We kijken dan of er nog plaats is op school en of we aan de onderwijsbehoeften van uw kind kunnen voldoen. Als hier sprake van is nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek.